Nieuw! Inkoopverzoeken in Shopper goedkeuren vanaf je mobiel!

Geplaatst: 7 oktober 2021

Vanaf eind oktober (week 43) is de nieuwste release van inkoopmanagementsoftware Shopper beschikbaar. In deze release zijn maar liefst 33 aanpassingen en features opgenomen! Een van de belangrijkste features die vanaf versie 07.20 beschikbaar is gekomen is de mogelijkheid om Shopper te gebruiken vanaf je mobiel. Geef snel akkoord op een aanvraag, accordeer een bestelling of boek je ontvangsten, ook als je onderweg bent! Zo loopt je inkoopproces nooit meer vertraging op en heb je altijd een actueel overzicht van je uitgaven.

Geef snel akkoord op een aanvraag, accordeer een bestelling of boek je ontvangsten, ook als je onderweg bent!

 

Digitaliseer je inkoopproces met ImageCapture, Shopper en Exact

Wil je het inkoopproces binnen jouw organisatie volledig digitaliseren, van aanvraag tot betaling? Met Shopper en ImageCapture bespaar je kostbare tijd op de administratieve processen van je inkoopafdeling! Daarbij integreert ImageCapture volledig met jouw Exact Globe of Financials-administratie voor de geautomatiseerde verwerking en goedkeuring van de inkoopfacturen. 

Aanvragen, goedkeuren, bestellen en ontvangen in Shopper

In Shopper kun je aanvragen indienen en goedkeuren. Voor het indienen van aanvragen maken medewerkers gebruik van interne catalogi en OCI-koppelingen met geselecteerde webshops. Om de aanvraag laag in de organisatie te houden, kan in Shopper gewerkt worden met budgetten. Aanvragen worden in Shopper ter goedkeuring aangeboden waarna de bestelling direct vanuit Shopper geplaatst wordt bij de leverancier. Ook de ontvangsten registreer je eenvoudig in Shopper waarbij je direct een leveranciersevaluatie kunt invullen.

Matchen, boeken en goedkeuren in ImageCapture

Het factuurverwerkingsproces in ImageCapture sluit naadloos aan op het inkoopproces in Shopper! Zo worden ontvangen inkoopfacturen automatisch gematcht met de eerder geplaatste bestellingen in Shopper, waarbij verschillen in prijzen en aantallen direct zichtbaar worden. Als de factuur akkoord is kan deze zelfs volledig automatisch geboekt worden in Exact! Wanneer de inkoopfactuur nog aanleiding geeft tot fiattering, wordt deze geblokkeerd voor betaling en in de ImageCapture workflow aangeboden ter goedkeuring. De digitale factuur, inclusief de goedkeuringsinformatie (audit trail) is direct opvraagbaar vanuit de boeking in Exact of het archief in ImageCapture.

Krijg meer grip op je uitgaven en overzicht in je actuele kosten met Shopper en ImageCapture!

Meer informatie over de mogelijkheden van purchase 2 pay met Shopper en ImageCapture? Bekijk dan ook eens deze pagina of neem direct contact met ons op voor een productdemo!