online platform

Gebruikers online platform over op ImageCapture webclient

Geplaatst: 19 oktober 2020

In deze tijd, waarbij thuiswerken het nieuwe normaal is geworden, wordt steeds meer gevraagd van de ICT-werkomgeving en de in gebruik zijnde software applicaties. Immers, deze moeten het gebruik vanuit huis volledig ondersteunen om te voorkomen dat processen door het thuiswerken stil komen te liggen.

Zo ook de financiële processen op de administratie; Inkoopfacturen moeten geboekt en goedgekeurd blijven worden. Niet alleen om de betaling aan de leverancier te garanderen maar ook om overzicht te houden op de kosten en uitgaven van de onderneming. Grip op de kosten en hierin tijdig bijsturen is enkel mogelijk als alle informatie op ieder moment en vanaf iedere plek toegankelijk is. Om het factuurverwerking- en goedkeuringsproces voor gebruikers van online applicaties zoals Exact Online en AFAS zo goed mogelijk te ondersteunen, is het ImageCapture Online platform enkele jaren geleden al in het leven geroepen. Het platform ontzorgt gebruikers van cloud based software volledig door het gebruik van ImageCapture in een gehoste omgeving aan te bieden. Klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in dure hardware en servers en kunnen locatie- en tijdsonafhankelijk werken met de software.

Om goed in te kunnen blijven spelen op de veranderende wensen en strengere eisen van de thuiswerkende gebruiker, is ervoor gekozen de ImageCapture webclient standaard in te gaan zetten voor gebruikers van het ImageCapture Online platform. De inmiddels bijna 600 gebruikers van ons platform kunnen hierdoor profiteren van alle voordelen van het in the cloud werken. Zo wordt de ImageCapture Online -omgeving met iedere nieuwe release geüpdatet en werken de gebruikers altijd met de nieuwste versie van onze software. Qua functionaliteit is de ImageCapture webclient nagenoeg gelijk aan de desktopclient. Denk hierbij aan de mogelijkheid van factuurregelherkenning, inkoopfacturen matchen op bestellingen en ontvangsten maar ook aan de digitale goedkeuring van facturen. Ook de fiatteringsfunctionaliteit in de ImageCapture webclient* kan volledig locatie- en tijdsonafhankelijk plaatsvinden en is te gebruiken vanaf ieder mobile device.

* Fiattering met de webclient is op dit moment alleen beschikbaar voor gebruikers van Exact Online.

De afgelopen maanden hebben wij de desktopgebruikers van ons ImageCapture Online platform gemigreerd naar de ImageCapture webclient. Zo kunnen wij ook in het nieuwe normaal onze dienstverlening en producten optimaal laten aansluiten op de veranderende wensen van onze gebruikers. De ontwikkelingen van onze ImageCapture software gaan uiteraard onverminderd door en dragen er aan bij dat u als gebruiker ook in de toekomst met hetzelfde plezier en gemak gebruik kunt blijven maken van onze producten en diensten.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van het ImageCapture Online platform voor uw thuiswerkplek! Op de hoogte blijven van de nieuwe releases? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via deze link of bekijk onze Nieuwspagina voor een overzicht van al onze releases.