Online trainingen ImageCapture

Geplaatst: 8 april 2020

Juist in deze tijd zien wij een toenemende vraag naar ImageCapture trainingen van onze implementatiepartners en gebruikers van onze software. Om aan deze vraag te kunnen voldoen en daarnaast ook de richtlijnen van het RIVM te kunnen blijven navolgen, hebben wij besloten onze trainingen online te gaan aanbieden.

Afgelopen week zijn wij gestart met onze online ImageCapture trainingen. Er is een succesvolle pilot gedraaid met een partner certificeringstraining en ook de eerstvolgende partnertrainingen staan nu ingepland om online te worden verzorgd.

Onze klanttrainingen staan gepland voor mei dit jaar. Afhankelijk of de maatregelen ivm het coronavirus worden verlengd, zullen de klanttrainingen in mei wellicht ook online worden gegeven. Deelnemers worden hierover uiteraard tijdig door ons geïnformeerd. Technisch zijn wij hier in ieder geval op toegerust!

U kunt zich voor onze trainingen direct inschrijven via de Scan Sys portal. U vindt hier een compleet overzicht van alle beschikbare trainingen. Heeft u key user rechten op het portal? Dan kunt u ook andere collega’s aanmelden voor onze trainingen.

Nog geen account voor het Scan Sys portal? Vraag dit hier aan.