Werkt u vanuit huis? Wij zijn voor u bereikbaar!

Geplaatst: 15 maart 2020

Op dit moment werkt een groot deel van Nederland thuis. Ook onze medewerkers zijn uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis aan het werk. Onze consultants kunnen een groot deel van hun werkzaamheden remote uitvoeren. Consultancy waarbij een bezoek op locatie noodzakelijk is zal opnieuw worden ingepland zodra meer bekend is over de gezondheidssituatie in Nederland.

Onze supportafdeling is gelukkig op volle sterkte en voor u bereikbaar zoals u dit gewend bent. U kunt ook terwijl u thuis aan het werk bent een beroep doen op onze skilled support engineers, via de portal of ons telefoonnummer: 015 3102040

p.s.

Met ImageCapture software hoeft uw administratie gelukkig niet stil te liggen. Met hetzelfde gemak boekt en fiatteert u uw facturen vanaf iedere gewenste locatie, op uw laptop, tablet of mobile device!

Namens iedereen bij Scan Sys een goede gezondheid gewenst!