Terugblik BluJay Soar Summit

Geplaatst: 27 februari 2020

Op 5 februari vond BluJay Soar Summit, de klantendag van softwarepartner BluJay plaats. Klanten uit binnen- en buitenland bezochten het BluJay Soar Summit waar zij werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de logistieke sector en de nieuwste mogelijkheden van de software van BluJay, LSP Platform.

Ook Scan Sys was aanwezig! Bezoekers konden tijdens de Soar Summit kennismaken met de mogelijkheden van geautomatiseerde vrachtbrief- en factuurverwerking in combinatie met LSP Platform. De nieuwe standaardkoppeling is sinds januari 2020 in het productportfolio opgenomen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met BluJay.

Meer weten over de nieuwe koppeling met BluJay LSP Platform?

Lees dan dit artikel op onze site of bezoek de landingpage Factuurverwerking met BluJay LSP Platform.