Release ImageCapture 8.10

Geplaatst: 18 februari 2020

Deze maand introduceren wij versie 8.10 van onze software. In de nieuwste release zijn, naast een aantal optimalisaties, ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarvan sommigen applicatie afhankelijk zijn. In dit artikel worden de belangrijkste features van ImageCapture 8.10 beschreven. Neem voor meer informatie over de nieuwste release voor uw ImageCapture omgeving contact op met ons sales team via info@scansys.nl.

ImageCapture gebruikers algemeen
In versie 8.10 is de mogelijkheid van bulk fiattering toegevoegd. Deze functionaliteit is per medewerker instelbaar en maakt het mogelijk om meerdere facturen gelijktijdig te fiatteren vanuit de inbox, zonder dat deze een voor een geopend hoeven te worden. Daarnaast is het nu ook mogelijk om  facturen te fiatteren in een zelf te definiëren volgorde door ze te sorteren op basis van factuurdatum, crediteur, administratie en diverse andere kolomvariabelen.


Bulkfiattering in ImageCapture

Met versie 8.10 kunt u in ImageCapture snelkoppelingen van webapplicaties toevoegen aan het dashboard. Zo schakelt u als gebruiker sneller tussen uw boekhoudapplicatie, CRM of andere online applicaties en ImageCapture.

In versie 8.10 zijn nieuwe kleurenthema’s aan de web client toegevoegd, de zogenaamde “dark varianten” met een zwart contrast.

Tot slot, vanaf release 8.10 wordt ook SQL Server 2019 ondersteund.

AFAS gebruikers
In de nieuwste versie van onze software is de mogelijkheid van confronteren sterk geoptimaliseerd omdat er nu gebruik gemaakt kan worden van de onlangs beschikbaar gekomen update connector van AFAS. Ook wordt het gebruik van E-Factuur in AFAS vanaf release 8.10 volledig ondersteund door ImageCapture.

Exact Online gebruikers
Door een aanpassing in de Exact Online web services is het vanaf release 8.10 mogelijk om facturen ook buiten een afgesloten periode te fiatteren, bijvoorbeeld wanneer er reeds belastingaangifte is gedaan. De betaalmethode wordt voor dit doel aangepast.

GroenVision gebruikers
In versie 8.10 is het voor GroenVision gebruikers nu ook mogelijk om te boeken op materiaalbeheer.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over Release ImageCapture 8.10 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling via het klantportal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.