Release ImageCapture 8.9

Geplaatst: 27 november 2019

Met release 8.9 luiden wij het jaar goed uit: Vanaf deze release introduceren wij namelijk ImageCapture Workflow voor uw smartphone! Was het eerder al mogelijk om uw facturen met onze software via desktop, laptop en tablet te fiatteren, vanaf versie 8.9 met een ImageCapture 8 database inrichting, fiatteert u uw facturen nu ook direct vanaf uw mobiel in onze ImageCapture webclient.

Fiattering met smartphone

De webclient is vanaf versie 8.9 volledig aangepast voor het gebruik van uw mobiel; zo is de schermindeling van ImageCapture op uw smartphone compacter gemaakt waardoor u snel en intuïtief door het fiatteringsproces navigeert. Uiteraard kan veel aanvullende informatie met één druk op de knop opgeroepen worden, met behulp van handige pull down menu’s en buttons.

Het fiatteren met uw smartphone werkt zoals u dat gewend bent; u kunt facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen en/of een opmerking plaatsen. Ook het digitale image van de factuur wordt op uw smartphone getoond. Voortaan is er geen enkele reden meer voor vertraging in uw fiatteringsproces; Met ImageCapture voor mobile devices kunt u tijd- en locatie onafhankelijk fiatteren wanneer het u het beste uitkomt.

 

Kleurthema’s ImageCapture Web

Een andere, kleurrijke nieuwe feature in ImageCapture 8.9 is de mogelijkheid om zelf een kleurthema te selecteren voor de gebruikersinterface van de ImageCapture webclient. Er kan nu gekozen worden uit de kleurthema’s: blauw, rood, geel en het vertrouwde Scan Sys-groen. Andere kleurthema’s komen vanaf release 8.10 beschikbaar. Zo kunt u, naast het toevoegen van uw eigen bedrijfslogo, de ImageCapture webclient nog verder customizen met als doel de herkenbaarheid en adoptiegraad onder de gebruikers te bevorderen. Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle automatisering van uw processen!

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over Release ImageCapture 8.9 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling via het klantportal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.