In 2020 worden er weer ImageCapture gebruikerstrainingen georganiseerd

Geplaatst: 21 november 2019

Vanaf januari volgend jaar kunt u zich weer aanmelden voor onze klanttraining ImageCapture Basis. In een halve dag worden deelnemers getraind in het dagelijks gebruik van de software voor het verwerken van facturen. Deze training is ideaal voor nieuwe medewerkers die nog niet (vaak) met de ImageCapture software hebben gewerkt of medewerkers die graag een opfriscursus willen volgen.

Onze klanttrainingen worden verzorgd door een van onze senior consultants en richten zich met name op het proces in ImageCapture, van het importeren van documenten – het controleren en coderen – tot aan het automatisch boeken van de factuur in de administratie.

De klanttraining is een betaalde training van een halve dag. Via het Scan Sys portal kunt u de beschikbare trainingen vinden en kunt u zich direct inschrijven.

Account Scan Sys portal

Bent u supportklant bij Scan Sys en heeft u nog geen gebruikersaccount voor onze portal? Vraag uw account dan via deze link aan.