Exact Live 2019, de hoogtepunten

Geplaatst: 3 oktober 2019

Op 2 oktober was het zover: Exact Live 2019 vond plaats in de Jaarbeurs Utrecht, die voor de gelegenheid volledig rood was aangekleed. Het klanten event van Exact Software is een van de grootste software evenementen van Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De gebruikers van Exact software werden ook dit jaar weer onthaald met een groot aantal interessante sprekers en sessies. Gastheer Humberto Tan zorgde voor een vrolijke noot en ook Ali B gaf acte de présence. Op de Exact Live beursvloer waren de partners van Exact aanwezig en werden korte beurssessies gehouden in de vele theaterzalen.

Scan Sys beurssessie
Ook Scan Sys was dit jaar weer van de partij! Naast een drukbezochte stand op het beursplein, verzorgden wij dit jaar ook een beurssessie waar de bezoekers van Exact Live massaal aan deelnamen.

 

Inkoopmanagement

Tijdens de beurssessie demonstreerden wij voor de eerste keer live onze nieuwe inkoopmanagementoplossing, compleet met workflow én integratie met Exact Globe software. Hierdoor kunnen gebruikers van Exact Globe nu het volledige inkoopproces geautomatiseerd laten verlopen, van aanvraag tot betaling. ImageCapture software zorgt voor automatische matching op de bestellingen (en ontvangsten), de boeking en de fiattering van uw inkoopfacturen. Hierdoor krijgt u meer grip op uw kosten en bespaart u kostbare tijd op het verwerkingsproces! Lees meer over onze inkoopmanagementoplossing op onze productpagina Inkoopmanagement.

 

 

Fiattering met smartphone

Naast de nieuwe inkoopmanagement oplossing werd tijdens Exact Live ook een preview gegeven van de nieuwe toepassing van ImageCapture Web; namelijk de mogelijkheid om facturen te fiatteren met een smartphone. ImageCapture was al enige tijd compatible voor het gebruik van tablets maar kan binnenkort*, voor het fiatteren van facturen, op ieder moment en op iedere gewenste locatie gebruikt worden met uw smartphone.

* fiatteren met uw smartphone kan vanaf release 8.9 van dit jaar.

 

 

Tot volgend jaar?

Wij kijken terug op een geslaagd evenement. Exact Software, bedankt voor de goede organisatie. Graag tot volgend jaar bij Exact Live 2020!