Factuurverwerking met Syntri

Nieuwe koppeling met Syntri

Geplaatst: 3 april 2019

Vanaf nu is er een nieuwe koppeling met ImageCapture beschikbaar voor gebruikers van Syntri. Syntri ERP levert Workflow-ERP software voor producerende bedrijven. De combinatie van ImageCapture software en Syntri levert een volledig geautomatiseerd factuurverwerkingsproces op voor de gebruikers van Syntri;

Kostenfacturen worden automatisch herkend, gekoppeld aan de juiste leverancier en op basis van de gegevens uit Syntri wordt een automatisch boekingsvoorstel gegenereerd. Inkoopfacturen worden automatisch gematcht met de bestellingen in Syntri, verschillen in aantallen en prijzen worden hierdoor direct zichtbaar. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de workflow binnen Syntri voor het goedkeuren van facturen, sluit ImageCapture hier naadloos op aan. Kostbare tijd wordt op deze wijze bespaard op het verwerking- en goedkeuringsproces van uw facturen in Syntri!

Meer informatie over factuurverwerking met ImageCapture en Syntri?

Op onze productpagina Factuurverwerking met Syntri vindt u meer informatie over de mogelijkheden in combinatie met Syntri. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw Syntri administratie!

Meer informatie over Syntri?

Op de website van Syntri ERP vindt u meer informatie over alle producten van Syntri ERP.