Vanaf mei 2019 klanttraining ImageCapture Basis beschikbaar

Geplaatst: 28 februari 2019

Vanaf mei dit jaar zullen wij gaan starten met de klanttraining ImageCapture Basis. In een halve dag worden de deelnemers getraind in het dagelijks gebruik van de software voor het verwerken van facturen. Deze training is ideaal voor uw nieuwe medewerkers die nog niet (vaak) met de ImageCapture software hebben gewerkt of medewerkers die graag een opfriscursus willen volgen.

Onze klanttrainingen worden verzorgd door een van onze senior consultants en richten zich met name op het proces in ImageCapture van het importeren van documenten – het controleren en coderen – tot aan het automatisch boeken van de factuur in de administratie.

De klanttraining is een betaalde training van een halve dag. Meer informatie over de kosten en data van de klanttrainingen volgt in onze nieuwsbrieven en op de Scan Sys klantenportal. Hier wordt ook bekend gemaakt wanneer en waar u zich kunt inschrijven.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Via deze link kunt u zich direct aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Account klantenportal

Nog geen gebruikersaccount voor onze Scan Sys klantenportal? Vraag uw account hier aan.