NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 8.4

Geplaatst: 21 februari 2019

De nieuwste release van onze ImageCapture software is vanaf nu beschikbaar en biedt een aantal interessante nieuwe features. In dit artikel worden de highlights van versie 8.4 kort doorgenomen. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Koppelen van bijlage

Een functionaliteit waar onder onze ImageCapture gebruikers veel vraag naar is, is vanaf de februari release beschikbaar gekomen in onze desktop client; Het gaat om de mogelijkheid om een bijlage te kunnen koppelen aan een factuur. De nieuwe bijlagefunctie maakt het mogelijk om tijdens het boeken of tijdens het fiatteren van facturen, handmatig bijlages aan het factuurdocument toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een pakbon of orderbevestiging. Deze functionaliteit is bij uitstek geschikt voor bedrijven waar incidenteel, naast kostenmatige facturen, ook inkoopgerelateerde facturen verwerkt worden. In deze release is de functionaliteit alleen nog beschikbaar in de desktop client, in een van de eerstvolgende releases zal deze ook toegevoegd worden aan de ImageCapture Web client.

Voor organisaties met grote aantallen pakbonnen is er overigens de mogelijkheid van geautomatiseerde pakbonverwerking met ImageCapture for Invoices en Documents. Momenteel is deze functionaliteit standaard beschikbaar in combinatie met Ridder iQ en Trimergo T2 software. Maakt u gebruik van een ander ERP pakket en heeft u interesse in automatische pakbonverwerking? Neem dan gerust contact met ons op, wij onderzoeken graag de mogelijkheden van deze oplossing in combinatie met uw ERP. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze oplossingspagina: Pakbonverwerking.

Herkenning van buitenlandse IBAN nummers

Vanaf versie 8.4 wordt ook het gebruik van Ierse IBAN nummers ondersteund. Inmiddels ondersteunt ImageCapture software de herkenning van IBAN nummers van de volgende 19 landen: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije en uiteraard Nederlands. Ontvangt u facturen in een andere taal? Neem gerust contact met ons op, wij onderzoeken graag de mogelijkheden van ImageCapture voor de verwerking van uw buitenlandse facturen.

Ondersteuning van Windows server 2008 definitief gestopt

Het was al eerder aangekondigd maar vanaf dit moment wordt het operating system Windows 2008 server (niet te verwarren met SQL) niet langer ondersteund.

Optimalisatie Web client

In versie 8.4 zijn ook weer de nodige verdere optimalisaties in onze web client aangebracht. Zo is de filterfunctionaliteit sterk verbeterd waardoor er eenvoudiger selecties van documenten in ImageCapture gemaakt kunnen worden om snel en gericht te gaan verwerken. Ook is de navigatie gebruiksvriendelijker gemaakt door grotere selectievelden aan te bieden waardoor sneller met de muis of op het tablet een selectie gemaakt kan worden. Tot slot is bij het werken vanaf een tablet het verversen van het scherm een stuk sneller geworden in versie 8.4.

 

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 8.4 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top