Terugblik ICT & Logistiek 2018

Geplaatst: 19 november 2018

Tijdens een drukbezochte ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht, introduceerden wij onze workflow toepassing voor de geautomatiseerde fiattering van charter- en kostenfacturen. Met ImageCapture software heeft u nu een oplossing voor de automatisering en digitalisering van uw volledige transportadministratie:

Zoals wellicht al bekend kan ImageCapture for Documents en Runsheets worden ingezet voor de verwerking en digitalisering van uw inkomende transportdocumenten. Zo kan de software het proces van vrachtbriefverwerking voor u digitaliseren waarbij de digitale documenten direct worden gekoppeld aan het dossier in uw TMS en tracking en tracing portals.

ImageCapture for Invoices Extended kunt u inzetten voor de automatische verwerking en matching van uw charterfacturen met eerder vastgelegde voorcalculaties, waarna het autorisatieproces nu ook volledig door de software kan worden gefaciliteerd. ImageCapture signaleert eventuele afwijkingen direct, waarbij u, met de nieuwe workflow toepassing van ImageCapture, de factuur digitaal kunt laten accorderen door de verantwoordelijke medewerkers of afdelingen. Kostbare tijd wordt op deze manier bespaard op het verwerking- en autorisatieproces van uw facturen.

Het digitale archief in ImageCapture for invoices biedt uw medewerkers direct inzage in alle verwerkte facturen, de daarbij behorende boekingsinformatie en de complete audit trail van verwerking en fiattering. Toegang tot het archief is dynamisch in te regelen met behulp van rollen en rechten.

De optionele ImageCapture reporting tool biedt direct inzage  in waardevolle managementinformatie. Zo kunt u tot op detailniveau inzage krijgen tot op welke hoogte uw factuurverwerkend proces efficiënt verloopt of waar eventuele stagnaties in het proces ontstaan. Ook andere informatie zoals kosten per leverancier of periode zijn met behulp van rapportages eenvoudig inzichtelijk te maken.

Met ImageCapture software heeft u één integrale oplossing voor de verwerking van al uw transport- en financieel gerelateerde documenten zoals vrachtbrieven, aftekenlijsten, charterfacturen én kostenfacturen. Daarbij integreert de software niet alleen volledig met uw TMS of logistieke applicatie maar ook met uw financiële software.

Meer informatie?

Bent u niet aanwezig geweest tijdens ICT & Logistiek maar wilt u wel graag meer informatie over de nieuwe workflow toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze software voor de automatisering van uw transportadministratie.