Factuurverwerking met Cerm

Nieuwe koppeling met CERM

Geplaatst: 8 november 2018

Vanaf release 8.2 is een nieuwe standaard koppeling tussen ImageCapture en CERM beschikbaar! CERM is ERP software, ontwikkeld voor digitale label drukkerijen. De organisatie is sinds 1983 actief in deze bedrijfstak. De CERM applicatie is dan ook volledig afgestemd op de specifieke behoeftes van deze branche.

De koppeling is ontstaan door de toenemende vraag vanuit de CERM gebruikers naar een kwalitatieve oplossing voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van facturen. Niet lang daarna werden de contacten tussen CERM en Scan Sys gelegd en ontstond een samenwerking. Het resultaat is een geïntegreerde koppeling tussen ImageCapture en CERM waardoor het volledige proces van factuurverwerking en fiattering geautomatiseerd kan worden.

Op onze landingpage Geautomatiseerde factuurverwerking met CERM en ImageCapture vindt u meer informatie over de nieuwe koppeling met CERM en kunt u ook een kort productfilmpje bekijken.

Inmiddels zijn de test installaties op CERM succesvol afgerond en worden de eerste 5 projecten bij gebruikers van CERM opgestart. Werkt u ook met CERM en bent u op zoek naar een oplossing voor de verwerking van uw facturen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden van ImageCapture software voor uw CERM administratie!