NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 8.2

Geplaatst: 6 november 2018

In september dit jaar is ImageCapture Workflow geïntroduceerd. De nieuwste oplossing van ImageCapture software maakt het mogelijk facturen digitaal te fiatteren binnen de ImageCapture applicatie. Daarbij is een digitaal archief aanwezig en kan de software modulair worden uitgebreid met reporting tools voor uitgebreide managementinformatie. Het zal u dan ook niet verbazen dat de komende software releases volledig in het teken staan van verdere uitbreiding en optimalisatie van deze nieuwe toepassing. Zo ook versie 8.2 van onze software, die deze maand beschikbaar is gekomen. In dit artikel lichten wij de belangrijkste voordelen van de nieuwe release kort toe. Voor meer informatie over versie 8.2 of de nieuwe workflow oplossing kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 

De replacement functionaliteit in ImageCapture is vanaf versie 8.2 verder uitgebreid. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een plaatsvervanger aan te wijzen die namens u de facturen mag goedkeuren in uw afwezigheid. Nieuw in versie 8.2 is dat de manager nu niet alleen facturen kan overdragen aan zijn plaatsvervanger, maar ook eventueel zijn rol. Dat betekent dat de plaatsvervanger niet alleen de facturen van de manager kan inzien en behandelen, maar ook de facturen van diens directe medewerkers. Uiteraard is deze functie optioneel. Hiermee biedt de replacement functionaliteit nog meer flexibiliteit in het fiatteringsproces en lopen de documenten, ook tijdens de vakantieperiode, geen vertraging op.

Het kan voorkomen dat bij een bepaalde kostenplaats, grootboekrekening of leverancierscode niet altijd dezelfde fiatteur moet fiatteren. Hierdoor kan in het procuratieschema niet worden vastgelegd welke medewerker er moet fiatteren. In ImageCapture 8.2 is het nu mogelijk om een workflow aan te maken waaraan nog geen fiatteurs gekoppeld zijn. De juiste keuze van de fiatteur wordt dan een menselijke handeling tijdens het controleren en coderen in ImageCapture. Zo worden facturen niet verkeerd gerouteerd en lopen ze geen onnodige vertraging op in het goedkeuringsproces.

Ook is in versie 8.2 het gebruik van ImageCapture Workflow op een tablet nog verder geoptimaliseerd, met name op het punt van goedkeuring van facturen met meerdere pagina’s.

Tot slot is het verversen van het scherm met behulp van de F5 toets in de ImageCapture Webclient vanaf versie 8.2 nog sneller geworden. Door een slimme optimalisatie wordt nu alleen de relevante data opnieuw opgehaald en hoeft dus niet de volledige pagina opnieuw geladen te worden.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 8.2 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

 
Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top