workflow voor transport

Workflow voor uw transportadministratie

Geplaatst: 1 november 2018

Dit najaar introduceren wij ImageCapture Workflow voor transportondernemingen. Tijdens ICT & Logistiek wordt deze nieuwe oplossing live gedemonstreerd op onze stand. In dit artikel krijgt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden van ImageCapture for Invoices voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van uw charter- en kostenfacturen.

ImageCapture for Documents en Runsheets kan worden ingezet voor de verwerking en digitalisering van uw inkomende transportdocumenten. Zo kan de software het proces van vrachtbriefverwerking voor u digitaliseren waarbij de digitale documenten direct worden gekoppeld aan het dossier in uw TMS en tracking en tracing portals.

ImageCapture for Invoices Extended kunt u nu ook inzetten voor de automatische verwerking en matching van uw charterfacturen met eerder vastgelegde voorcalculaties, waarna het autorisatieproces nu ook volledig door de software kan worden gefaciliteerd. ImageCapture signaleert eventuele afwijkingen direct, waarbij u, met de nieuwe workflow toepassing van ImageCapture, de factuur digitaal kunt laten accorderen door de verantwoordelijke medewerkers of afdelingen. Kostbare tijd wordt op deze manier bespaard op het verwerking- en autorisatieproces van uw facturen.

Het digitale archief in ImageCapture for invoices biedt uw medewerkers direct inzage in alle verwerkte facturen, de daarbij behorende boekingsinformatie en de complete audit trail van verwerking en fiattering. Toegang tot het archief is dynamisch in te regelen met behulp van rollen en rechten.

De optionele ImageCapture reporting tool biedt direct inzage  in waardevolle managementinformatie. Zo kunt u tot op detailniveau inzage krijgen tot op welke hoogte uw factuurverwerkend proces efficiënt verloopt of waar eventuele stagnaties in het proces ontstaan. Ook andere informatie zoals kosten per leverancier of periode zijn met behulp van rapportages eenvoudig inzichtelijk te maken.

Met ImageCapture software heeft u één integrale oplossing voor de verwerking van al uw transport- en financieel gerelateerde documenten zoals vrachtbrieven, aftekenlijsten, charterfacturen én kostenfacturen. Daarbij integreert de software niet alleen volledig met uw TMS of logistieke applicatie maar ook met uw financiële software.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor ICT & Logistiek? Gebruik onderstaande link en bezoek onze stand op 7 of 8 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Aanmelden voor ICT & Logistiek

Meer informatie?

Bent u niet aanwezig tijdens ICT & Logistiek maar wilt u graag meer informatie over de nieuwe workflow toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze software voor de automatisering van uw transportadministratie.