NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 8.1

Geplaatst: 18 oktober 2018

Vanaf nu is ImageCapture 8.1 beschikbaar. In de nieuwste release van onze software is veel aandacht voor de nieuwe workflow toepassing binnen ImageCapture. In dit nieuwsbericht worden de nieuwe mogelijkheden van ImageCapture Workflow toegelicht. 

Vanaf versie 8.1 is het mogelijk om in de ImageCapture client zelf aan te geven wanneer je als gebruiker afwezig bent, bijvoorbeeld vanwege vakantie, en wie er in jouw afwezigheid namens jou mag fiatteren. Deze functionaliteit wordt ook wel replacement genoemd en kon voorheen alleen nog vanuit de manager gebruikt worden. Vanaf versie 8.1 kan dit ook direct vanuit de ImageCapture client.

Het afkeuren van foutieve facturen zoals spookfacturen is in versie 8.1 geoptimaliseerd. Voor gebruikers van Exact Globe software betekent dit dat de boekingen van deze facturen automatisch komen te vervallen in Exact Globe wanneer de factuur in ImageCapture wordt afgekeurd. Omdat Exact Online niet over de functionaliteit beschikt om boekingen te laten vervallen, worden de boekingen in Exact Online verwijderd indien de factuur wordt afgekeurd in ImageCapture.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 8.1 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

 
Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top