Terugblik Exact Live 2018

Geplaatst: 11 oktober 2018

Woensdag 10 oktober vond de 7e editie van Exact Live plaats. Net als voorgaande jaren was de Jaarbeurs in Utrecht in het rood gehuld. Duizenden bezoekers kwamen op het evenement af, allen gebruikers of relaties van Exact Software Nederland. Het thema dit jaar was Welcome to Numberland en de dag werd gehost door presentator Jort Kelder en CEO Phil Robinson. Tijdens Exact Live konden bezoekers kennis maken met de nieuwste producten en toepassingen van de exact software, al dan niet in combinatie met add on software, ontwikkeld door de productpartners van Exact.

Ook Scan Sys was aanwezig op de beursvloer waar de nieuwe ImageCapture Workflow toepassing werd geïntroduceerd. Gebruikers van Exact software kunnen met ImageCapture 8 nu hun volledige factuurverwerkingsproces onderbrengen in ImageCapture, van binnenkomst tot en met de fiattering. Het digitale archief in ImageCapture biedt gebruikers toegang tot de verwerkte facturen en bijbehorende verwerkingsdata. Een uitgebreide management- en rapportagetool biedt tot slot ook toegang tot informatie over het verwerkingsproces en de kosten per leverancier of periode.

Tijdens Exact Live werd door ons ook een beurssessie verzorgd, echter door het grote aantal geïnteresseerden, hebben niet alle beursbezoekers de sessie kunnen bijwonen. Mocht u de sessie hebben gemist, en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze nieuwe workflow toepassing met digitaal archief? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw Exact-administratie!