Terugblik Scan Sys beachparty, lancering ImageCapture Workflow

Geplaatst: 6 september 2018

Na maanden van ontwikkeling was het dan eindelijk zover, op donderdag 6 september introduceerden wij in het bijzijn van een groot aantal van onze business partners ImageCapture Workflow! De launch van onze nieuwste oplossing werd groots gevierd met een beachparty aan het strand van Scheveningen. Ondanks het stormachtige weer trok de launch een flink aantal bezoekers. Na ontvangst met een (uiteraard groene) welkomstcocktail, trapte directeur-eigenaar Maarten Terlingen af met een welkomstwoord waarin hij de ontwikkeling en propositie van ImageCapture Workflow toelichtte. Sr. accountmanager Paul Smit, verantwoordelijk voor een groot deel van de Exact portefeuille binnen Scan Sys, nam het stokje over en gaf een korte demonstratie van de factuurfiattering binnen ImageCapture. De presentatie werd afgesloten door een toelichting van Maarten Terlingen over de samenwerking met Sumatra Software en de daaruit ontstane reporting functionaliteit binnen ImageCapture archief. Natuurlijk was er tijdens de beachparty met name aandacht voor gezelligheid en werden de gasten getrakteerd op een uitgebreid buffet en de nodige versnaperingen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd event! Alle partners die aanwezig waren willen wij dan ook hartelijk bedanken voor hun komst. Wij hopen met de nieuwe functionaliteit ook jullie sales trajecten een flinke boost te kunnen geven!

ImageCapture Workflow

De nieuwe workflow toepassing is beschikbaar gekomen in versie 8.0 van onze software en heeft een behoorlijke impact op het factuur- en documentverwerkingsproces in ImageCapture zoals wij dit nu kennen. Door inzet van ImageCapture Workflow, met digitaal archief en uitgebreide rapportagemogelijkheden, kan nu het volledige proces van binnenkomst tot aan betaling in ImageCapture worden ondergebracht. Daarbij biedt ImageCapture Workflow uitgebreide fiatteringsfunctionaliteit waarmee zelfs de meest complexe facturen op een correcte wijze digitaal kunnen worden afgehandeld. Het digitale archief in combinatie met een reporting module, biedt uitgebreide managementinformatie over het verwerkingsproces maar ook over leveranciers, kosten en bestedingen. Hiermee heeft Scan Sys een uitgebreide workflow-toepassing in de markt gezet tegen een zeer scherp aanbod. Niet alleen betekent dit legio nieuwe opportunities voor onze sales, maar juist ook voor onze partners die met ImageCapture nu een volledige oplossing kunnen aanbieden voor de verwerking, fiattering en digitale archivering van facturen in combinatie met het achterliggende ERP- of financiële systeem.

Partner- en sales trainingen

Vanaf volgende week starten de eerste implementatietrainingen op ImageCapture Workflow. Ben je implementatiepartner van Scan Sys en heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan een mail naar project@scansys.nl en geef je nu op! 

Ook onze accountmanagers gaan de komende tijd langs bij onze business partners om ImageCapture Workflow salesmatig over te dragen. Ben je nog niet door je Scan Sys accountmanager gebeld? Stuur dan een mail naar info@scansys.nl, dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met je in!