Exact Live Belgium 2018

Geplaatst: 31 mei 2018

Een warme eerste editie van Exact Live Belgium vond plaats op dinsdag 29 mei in Tours & Taxis Brussel. Maar liefst 650 bezoekers kwamen op het Exact klantenevent af. Exact Live is een initiatief van Exact Software Nederland en een van de grootste ICT-evenementen in de Benelux. Vanaf dit jaar is de formule ook in België toegepast onder de naam Exact Live Belgium. Tijdens het evenement konden bezoekers deelnemen aan inspirerende sessies en kennis maken met de nieuwste producten en diensten op het gebied van Exact software.

Ook Scan Sys was aanwezig op de beursvloer van het event, waar het proces van geautomatiseerde factuurverwerking in combinatie met Exact gedemonstreerd werd. Scan Sys is sinds jaar en dag preffered supplier van Exact Software op het gebied van scanning solutions software. De ImageCapture software is een gecertificeerde oplossing voor het automatisch verwerken van documentstromen zoals inkoopfacturen, verkooporders en overige documenten. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact waardoor alle data op één plek beheerd wordt, namelijk in Exact.

Meer informatie over de oplossingen in combinatie met Exact? Op onze koppelingenpagina vindt u een overzicht van alle beschikbare oplossingen in combinatie met de verschillende applicaties van Exact.