Release ImageCapture 7.0

Geplaatst: 24 mei 2018

Deze maand introduceren wij de release van ImageCapture 7.0. De nieuwste versie van onze software bevat een aantal nieuwe functionaliteiten waaronder een geoptimaliseerde import job, een verbeterde foutafhandeling van documenten in ImageCapture en een aantal applicatie afhankelijke features. In dit nieuwsitem worden de belangrijkste update punten benoemd. Voor meer informatie over ImageCapture 7.0 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Nieuwe Import Job

De herschreven import job biedt nu de mogelijkheid om het importproces op te splitsen en deels door de Client Service (op de achtergrond) uit te laten voeren. Dit bespaart de gebruiker kostbare tijd omdat deze pas in beeld komt op het moment dat hij de documenten visueel wil scheiden of samenvoegen, bijvoorbeeld wanneer een leverancier meerdere facturen in één PDF verstuurd. Ook kan de gebruiker er nu voor kiezen om direct na het importeren van de documenten ImageCapture af te sluiten. De geïmporteerde documenten blijven dan bewaard tot het moment dat de gebruiker weer inlogt om ze te verwerken.

SQL 2017

Vanaf versie 7 wordt ook SQL Server 2017 ondersteund.

Web Client in Angular 5

Om de ImageCapture Web Client up to date te houden is deze inmiddels herschreven naar Angular 5. Daarnaast ondersteunt de Web Client nu ook het gebruik van Microsoft Edge en Firefox.

Raadplegen documentgegevens

Vanaf versie 7 is het mogelijk om in het Documents scherm, naast het zoeken en filteren op nog niet volledig verwerkte documenten, de gegevens van een brondocument te raadplegen. Denk hierbij aan de gegevens van de afzender (e-mailadres), de datum en tijd van ontvangst. 

Foutafhandeling documenten in ImageCapture

Voortaan worden ook documenten die tijdens het importeren een error veroorzaken in ImageCapture aangemerkt als error-document. Hierdoor kan de foutafhandeling van deze documenten nu direct in ImageCapture plaatsvinden in plaats van in een separate error folder.

Applicatieafhankelijke features

AFAS 

In versie 7 is het mogelijk om dossieritems met meerdere bijlages te importeren.

Ook is het vanaf versie 7 mogelijk om inkoopfacturen automatisch te laten fiatteren in AFAS Insite. Het gaat hier om facturen waar een inkooporder aan vooraf is gegaan. ImageCapture matcht de facturen met de eerder geplaatste bestelling en indien deze volledig (of binnen de gestelde marges) overeenkomen, kan de factuur volledig automatisch ingeboekt en gefiatteerd worden. Daarbij kan de matching zowel op kop- als regelniveau plaatsvinden.

Daarnaast is er op 9 mei een mailing uitgegaan naar onze AFAS Online gebruikers in verband met de update die AFAS binnenkort gaat uitvoeren. Alvorens AFAS deze update uitvoert dient de ImageCapture omgeving ook geüpdatet te worden. Lees hier het volledige bericht en neem contact met ons op als u hierover nog vragen heeft!

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 7 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.