AVG en de verwerkersovereenkomst Scan Sys

Geplaatst: 3 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 treed de AVG in werking. Vanaf dit moment moeten bedrijven die persoonsgegevens verwerken in opdracht van de Verwerkingsverantwoordelijke, in het bezit zijn van een zogenaamde verwerkersovereenkomst.

Ook Scan Sys wordt onder de AVG aangemerkt als Verwerker, omdat wij remote support verlenen aan onze klanten en hierdoor inzage kunnen krijgen in persoonsgegevens zoals namen en zakelijke e-mailadressen.

Voor onze relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst betekent dit, dat ook zij verplicht zijn deze overeenkomst af te sluiten, omdat zij onder de AVG-regelgeving worden aangemerkt als Verwerkingsverantwoordelijke.

Vanuit Scan Sys is inmiddels al een mail naar alle relaties verzonden die door Scan Sys worden ondersteund met eerstelijnssupportdiensten. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Vraag dan hier uw verwerkersovereenkomst Scan Sys direct aan en retourneer deze voor 25 mei 2018.