Exact Live, hét software-feest van het jaar!

Geplaatst: 16 november 2017

Woensdag 15 november was het dan zover! De zesde editie van Exact Live vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, die voor de gelegenheid volledig in het rood gehuld was. Duizenden bezoekers kwamen op het door Exact Nederland georganiseerde event af, waar zij kennis konden maken met de nieuwste producten van Exact en haar partners. Zo konden zij kiezen uit een groot aantal inspiratiesessies en live demonstraties met thema’s als Big Data, No Hands Accounting, Blockchain en Exact Consolidatie. op de beursvloer waren de partners van Exact aanwezig die hun aanverwante producten en diensten demonstreerden. Ook Max Verstappen en één van zijn auto’s luisterden het event op, waarbij het een aantal gelukkige aanwezigen lukte om een foto of handtekening van hem te bemachtigen. Kersverse CEO, Philip Robinson, opende het event en gaf zijn eerste officiële optreden als CEO van Exact Nederland. In zijn speech nam hij de bezoekers mee in zijn visie voor de organisatie en de highlights van Exact tot nu toe. Directeur van Tesla West-Europa, Georg Ell, was gastspreker, en uiteraard bracht hij een aantal exemplaren van het wereldberoemde automerk mee! Kortom, Exact Live 2017 was weer een feest en bood voor elk wat wils!

 

 

Scan Sys is sinds de eerste editie van Exact Live in 2012 een vaste aanwezige op het event. Net als voorgaande jaren konden de bezoekers ons vinden op de beursvloer waar wij een aantal demo-plekken hadden ingericht om aan de bezoekers onze oplossingen in combinatie met Exact software live te kunnen tonen. Ook verzorgde sr. accountmanager Paul Smit een beurssessie over de geautomatiseerde verwerking en fiattering van facturen, waar de bezoekers letterlijk voor in de rij moesten wachten!

 

 

Exact Live was voor ons ook een mooie gelegenheid om de gebruikers van Exact Online Handel kennis te laten maken met de unieke mogelijkheid van factuurmatching op regelniveau. Onlangs heeft Exact Online een aantal aanpassingen gemaakt waardoor het nu ook mogelijk is om de functionaliteit van regelherkenning in te zetten voor gebruikers van Exact Online Handel, de logistieke module van Online. Hierdoor kunnen de inkoopordergerelateerde facturen volledig binnen ImageCapture verwerkt worden, waarbij de factuur direct gematcht wordt op kop- en regelniveau met de eerder geplaatste bestelling in Exact Online.

 

 

 

Tijdens Exact Live bleek eens te meer dat geautomatiseerde factuurverwerking en fiattering een belangrijk onderwerp bij menig MKB organisatie is, waarbij er steeds meer aandacht uitgaat naar de digitale fiattering van facturen. Ook bij Scan Sys staat de verdere ontwikkeling van digitale fiattering hoog op het prioriteitenlijstje. Volgend jaar zullen wij hier meer over naar buiten brengen, met de komst van ImageCapture 7.

Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid bij onze stand en onze beurssessie. Wanneer u informatie bij ons heeft aangevraagd, zullen wij hier zo snel mogelijk bij u op terugkomen!

Exact Software Nederland, wederom bedankt voor de goede organisatie en het prachtige podium waar wij gebruik van mochten maken. Wij kijken alweer uit naar de 7e editie!!!

 

Het Scan Sys Sales Team