Scan Sys aanwezig tijdens PinkWeb Accountancy festival

Geplaatst: 18 november 2016

pw-1

Op 17 november vond het PinkWeb Accountancy Festival plaats. Organisator Pink Web Applications koos voor een originele locatie; De Landgoederij in Bunnik. Voor het event waren diverse kantoren uitgenodigd die gedurende de dag konden deelnemen aan inspirerende sessies van sprekers en trainers binnen hun vakgebied. Ook konden zij deze dag kennis maken met de verschillende Pink Web add on partners die op de beursvloer vertegenwoordigd waren. Het thema van de dag was Living the future; De proactieve accountant adviseert zijn cliënten met het oog op de toekomst. Hiervoor maakt hij gebruik van de meest innovatieve tools en oplossingen. Het festival-thema kwam onder meer tot uiting door de verschillende foodtrucks die ieder een add on partner van Pink Web vertegenwoordigde. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers op deze manier kennis maken met de verschillende partners en hun oplossingen of diensten, gerelateerd aan Client Online.

Ook Scan Sys was aanwezig tijdens het PinkWeb Accountancy Festival en wij deelden naast overheerlijke chocolade ook onze kennis op het gebied van geautomatiseerde factuur- en documentverwerking. Bezoekers aan onze stand kregen een live demonstratie van onze ImageCapture software die het mogelijk maakt de door uw (zelfboekende) cliënten aangeleverde facturen geautomatiseerd te verwerken met import en export mogelijkheden richting het klantportaal Client Online.

pw2  

Meer informatie?

Maakt u gebruik van Client Online en bent u benieuwd wat ImageCapture software uw kantoor kan opleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag welke automatiseringsslagen u in het documentverwerkingsproces nog kunt maken.