Exact Live 2016 best bezochte editie

Geplaatst: 16 november 2016

Woensdag 9 november vond voor het vijfde jaar op rij Exact Live plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op de lustrumeditie van dit event kwamen meer dan 4000 bezoekers af. Het thema van de dag; Be Tech Curious. Exact Live is een van de grootste business events van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door Exact Software Nederland. Klanten, partners en relaties van Exact komen deze dag bij elkaar om nieuwe ideeën op te doen, nader kennis te maken met de software producten van Exact en haar partners, of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren zat het programma boordevol inspirerende sessies van bekende sprekers zoals Professor Klinische Neuropsychologie Erik Schreder (onder andere bekend van het programma De Wereld Draait Door), Kim Liebregts, country director Tesla Nederland en vele andere prominenten. Gastheer Humberto Tan leidde de verschillende sessies in en heette de bezoekers welkom.

live-preview-137

Niet alleen de sessies vonden gretig aftrek, ook de beursvloer Exact Plaza werd goed bezocht! Hier stonden Exact en haar partners met verschillende beurs stands waar zij hun producten en diensten aan de voorbijgaande bezoekers demonstreerden. Net als voorgaande jaren waren wij ook dit jaar weer van de partij met een prominente plek op het Financieel Plaza. Hier konden bezoekers kennis maken met de software oplossingen van Scan Sys en meekijken met live demonstraties. Scan Sys is preferred supplier van Exact wereldwijd en biedt software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van documenten en facturen, volledig geïntegreerd met de Exact software.

 live-preview-168

 

Meer informatie?

Heeft u tijdens Exact Live een bezoek aan onze stand of beurssessie gebracht en uw informatie achtergelaten? Dan neemt een van onze collega’s op korte termijn contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien of een afspraak met u in te plannen. Wij hopen u weer te ontmoeten bij de volgende editie van Exact Live!