Geslaagde klantendag Advisie

Geplaatst: 20 september 2016

Op 15 september organiseerde business partner Advisie zijn allereerste klantendag genaamd: AdVIP 2016, op de KNVB campus in Zeist. Het evenement werd met 239 personen goed bezocht en scoorde gemiddeld een 7,5 bij de ondervraagde bezoekers. Tijdens de klantendag konden de relaties van Advisie kennis maken met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op financieel en administratief gebied, in combinatie met Exact software. Van inspirerende sessies tot interactieve demonstraties, tijdens AdVIP kwamen diverse onderwerpen zoals werken in de cloud en de geautomatiseerde verwerking van facturen en documenten uitgebreid aan bod.

advip

Ook Scan Sys was aanwezig tijdens AdVIP, waar wij een sessie verzorgden over de mogelijkheden van onze software ImageCapture in combinatie met Exact voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van facturen. Daarnaast konden geïnteresseerden kennis maken met de medewerkers van Scan Sys bij de, voor dit doel speciaal ingerichte, stand op de innovatiemarkt. Een aantal partners van Advisie hadden hier een stand waar de verschillende add on producten en diensten in combinatie met Exact software door hen vertegenwoordigd werden.

advip3

Wij kijken terug op een heel geslaagd evenement met veel nieuw (en hernieuwd) opgedane contacten, en danken Advisie voor de goede organisatie!