Release ImageCapture 6.2

Geplaatst: 9 augustus 2016

Versie 6.2 staat in het teken van performance optimalisatie. Daarom zijn er in de nieuwste versie van onze software minder nieuwe functionaliteiten opgenomen en hebben wij ons voornamelijk toegelegd op het optimaliseren en efficiënter maken van de software en de daarbij behorende processen. Dit heeft geresulteerd in een efficiëntere fiatteringsflow in ImageCapture web en een sneller werkende client. Ook wordt vanaf ImageCapture 6.2 Microsoft SQL Server 2016 ondersteund.

Voor onze implementerende partners zijn de verbeteringen misschien wel het beste merkbaar; Niet alleen is de bestaande documentatie van ImageCapture verder uitgebreid, de ImageCapture manager is vanaf deze versie ook voorzien van instructies voor het inrichten van classes. Een handig hulpmiddel tijdens de implementatie! De instructies zijn te vinden in de manager onder het tabblad configuration notes. 

Releases en nieuwe standaarden

De afgelopen jaren is er ieder kwartaal een nieuwe versie van de ImageCapture software gereleased. Dit was ook de cadans waarin nieuwe ImageCapture standaarden en applicatie koppelingen beschikbaar kwamen. Vanaf deze maand zal dit veranderen; Om de constante ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, bugfixes en nieuwe koppelingen beter te kunnen stroomlijnen gaan wij over naar een hogere frequentie releases van onze software. Dit biedt het grote voordeel dat het uitvoeren van een update eenvoudiger wordt, en de doorlooptijd van nieuwe functionaliteit of bug fixes wordt ingekort.

Een andere, belangrijke ontwikkeling voor onze implementerende partners heeft alles te maken met aanpassingen in de ImageCapture standaarden. Een standaard is een vooraf ingerichte ImageCapture omgeving, specifiek gemaakt om te kunnen gebruiken in combinatie met een of meerdere applicatie koppelingen zoals AFAS of Exact Globe. Deze inrichting wordt door de consultant op locatie geïnstalleerd en naar de wensen en behoeften van de klant aangepast (geconfigureerd). In de loop der jaren zijn er veel functionaliteiten aan onze software toegevoegd. Om de verschillende functionaliteiten beter te kunnen ontwikkelen en onderhouden, en om het aantal classes in ImageCapture te beperken, is er voor gekozen om de standaard classes samen te voegen. Een voorbeeld hiervan is de inkoopfactuurverwerking-class. Voorheen bestond er een aparte class voor het verwerken van kostenfacturen en een aparte class voor het verwerken van inkooporder gerelateerde facturen (goederenfacturen). Deze, en andere classes worden samengevoegd om het beheer hiervan veel efficiënter te maken.

ImageCapture 6.2 aanvragen?

Bent u benieuwd of versie 6.2 voor uw ImageCapture omgeving van toegevoegde waarde kan zijn? Klanten van Scan Sys met een lopende onderhoudsovereenkomst kunnen vrijblijvend contact opnemen met onze supportafdeling. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van een update. 

Gecertificeerde partners van Scan Sys kunnen de nieuwe versie vanaf nu downloaden via ons partnerportal.