Nieuwe koppeling met M-Files

Geplaatst: 30 oktober 2015

Met de release van ImageCapture 5.10 is ook een nieuwe koppeling beschikbaar gekomen met document management systeem M-Files. M-Files biedt onder andere digitale archiveringsmogelijkheden voor documenten en facturen. In sommige gevallen bestaat er in de (financiële) applicatie geen mogelijkheid tot het opslaan van bijlages aan een boeking, crediteurenkaart of andere invalshoek. Dan biedt M-Files een oplossing voor het archiveren van uw (financiële) documenten.

Het proces

ImageCapture maakt gebruik van de aanwezige crediteurengegevens in uw financiële applicatie voor het automatisch genereren van een boekingsvoorstel. Nadat u de boeking heeft geaccordeerd wordt deze aangemaakt met het digitale document als bijlage. Wanneer uw applicatie niet de mogelijkheid biedt om bijlages op te slaan, wordt de bijlage opgeslagen in M-Files. Vanuit uw financiële applicatie wordt een link gecreëerd naar het document in M-Files. Zo kunt u vanuit de verschillende invalshoeken van de boeking (crediteurenkaart, grootboekrekening etc.) toch direct het document raadplegen. Tegelijkertijd bouwt u in M-Files een digitaal archief op waardoor uw documenten altijd eenvoudig en veilig beheersbaar zijn.

Meer informatie?

Op de website van M-Files vindt u meer informatie over de producten en oplossingen van M-Files. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden van M-Files in combinatie met ImageCapture en uw financiële applicatie.