Red, hot and happening: Exact Live 2015

Geplaatst: 15 oktober 2015

Voor het vierde jaar op rij organiseerde softwarebedrijf Exact haar inmiddels befaamde klantenevenement: Exact Live. De Jaarbeurs in Utrecht was voor de gelegenheid omgetoverd in een Exact-rood decor met banners, beurswanden en zelfs een heus reuzenrad! Ruim 4000 bezoekers bezochten het evenement en lieten zich gedurende de dag informeren en inspireren door de verschillende seminars en beurssessies die door Exact en haar softwarepartners verzorgd werden. Ook op de beursvloer was het nodige te doen; powersessies, live demonstraties en uiteraard een goed verzorgde lunch maakten onderdeel uit van de complete beursbeleving! Een aantal partners van Exact, waaronder Scan Sys, hadden een stand op het beursplein waar bezoekers nader kennis konden maken met de medewerkers en de diverse producten en mogelijkheden in combinatie met Exact software. 

Exact Live 2

 

Accountmanager Raquel von Oven verzorgde een tweetal druk bezochte beurssessies waarin zij de bezoekers meenam door het geautomatiseerde verwerkingsproces van facturen met onze software ImageCapture for Invoices. Ook op de stand was het een drukke bedoening, honderden bezoekers kwamen bij ons langs voor meer informatie of om kennis te maken met de medewerkers van Scan Sys. Directeur Maarten Terlingen verzorgde diverse live demonstraties van de verschillende oplossingen die met onze software in combinatie met Exact software beschikbaar zijn.

Met live muziek op de achtergrond, verzorgd door de Exact band, konden de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje nog even met elkaar napraten over alle opgedane indrukken en nieuwe inspiratie.

Exact Live, het was Red, hot and happening!

Exact Live 1