Uitgelicht: Nieuwe mogelijkheden Visma AccountView

Geplaatst: 2 augustus 2015

Software partner eServiceware heeft een unieke tool ontwikkeld waardoor PDF facturen direct zichtbaar zijn in Visma AccountView. De tool, DocViewer genaamd is de ideale toevoeging voor verdere digitalisering van uw AccountView administratie.

Voor de verwerking van verkoop- en inkoopfacturen maakt u wellicht al gebruik van onze standaardkoppeling met AccountView, waarbij onze software ImageCapture uw facturen automatisch herkent en boekt, en het document als PDF bijlage wordt gekoppeld aan de boeking in AccountView.

Als u een openstaande post of boeking in AccountView opvraagt gaat u via het tabblad documenten naar de PDF, die u vervolgens moet openen om het document in te zien. Wilt u naar de volgende boeking dan herhaalt dit proces zich, u opent het tabblad en selecteert de PDF waarna het document getoond wordt. Bij meerdere facturen of posten is dit een vrij arbeidsintensief en tijdrovend proces! Hoe intensiever u AccountView als digitaal archief gebruikt, hoe sneller u de PDF wilt kunnen inzien.

De DocViewer zorgt ervoor dat de boeking en het document tegelijk op uw scherm getoond worden, zonder het document eerst te moeten openen. Zo kunt u voortaan een veel snellere en efficiëntere controle op uw boekingen en openstaande posten uitvoeren. Ook maakt de DocViewer het mogelijk om de documenten via diverse andere invalshoeken binnen AccountView in te zien, zoals op de debiteuren- en crediteurenkaart, projectkaart, grootboekkaart en bij aanmaningen en automatische betalingen.

Meer informatie over de DocViewer? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor uw AccountView administratie.

Automatische betalingen

Docviewer automatische betalingen

 

Grootboekkaart

Vraagposten grootboekkaart

Inkoop dagboek

Inkoop dagboek