Geautomatiseerde documentverwerking met SAP Business One

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met SAP Business One. Denk bijvoorbeeld aan uw relatie-en ordergerelateerde documenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in SAP Business One gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van SAP en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in SAP Business One. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in SAP Business One.

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met SAP Business One en ImageCapture

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met SAP Business One
  • Documenten worden gearchiveerd in SAP Business One en zijn vanuit verschillende gegevens  opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar na het openen van het document

Ook de factuurverwerking in combinatie met SAP Business One kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met SAP Business One.

Het proces 

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in SAP Business One.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit SAP Business One deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals orderbevestigingen en pakbonnen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit SAP Business One geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in SAP Business One en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in SAP Business One.

 

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten