DRI Rubber maakt hoogwaardige rubber middels een innovatief, duurzaam en kost-efficiënt proces. Met het hoofdkantoor in Waalwijk, een dochteronderneming in Ohio (USA) en productie in Wit-Rusland en leveringen over de gehele wereld is dit bedrijf een grote wereldspeler op gebied van hergebruikt rubber.

 

Het selecteren van een scanoplossing

In 2019 ontving DRI Rubber ongeveer 7500 facturen, waarvan ca. 95% digitaal. Deze facturen werden geprint en gingen vervolgens in papieren vorm door de organisatie voor fiattering. “Niet meer van deze tijd”, aldus de directie. En voor Ronald Bovers betekende het proces een voortdurende zoektocht naar facturen. Best lastig bijvoorbeeld tijdens een accountantscontrole.

Ronald Bovers vergeleek de producten van verschillende leveranciers van factuurverwerkingsoplossingen en kwam tot de conclusie dat ImageCapture de beste oplossing was.

Ik wilde de fiatteurs binnen ons bedrijf zo gemakkelijk mogelijk maken en dat ze snel aan de oplossing zouden wennen. Dat is goed gelukt! Ook over het implementatieproces is Ronald Bovers erg te spreken. “We hebben ImageCapture in Nederland en de Verenigde Staten geïmplementeerd, dat zijn twee gescheiden systemen. Alles was binnen een maand netjes afgerond. De samenwerking met de consultants was heel plezierig. Het was voor hen geen enkel probleem om zich aan te passen aan het tijdsverschil met de VS. We begonnen ’s middags om 14.00 uur en alles verliep netjes conform planning.”

Inzet van ImageCapture

Het gebruik van ImageCapture heeft veel positieve reacties opgeleverd binnen de organisatie. Niet alleen het fiatteren is een stuk sneller en gemakkelijker geworden. Het is bijvoorbeeld ook heel eenvoudig om bijlagen toe te voegen tijdens het goedkeuren.

Naast de slimme workflow zijn we ook erg enthousiast over de archieffunctie van ImageCapture. Het systeem laat je zoeken met verschillende zoekmogelijkheden. En niet alleen de fiatteurs zijn er blij mee. Het systeem levert iedereen veel tijdwinst op. Ik hoef zelf niet langer meer te zoeken waar een fysieke factuur zich in het bedrijf bevindt. Dat alleen al scheelt enorm veel tijd en gedoe. We zijn erg blij met deze oplossing.

 

Meer weten over de factuurverwerkingsoplossing die DRI Rubber gebruikt? 

Bekijk dan ook eens onze webpagina Factuurverwerking met Exact Globe of plan direct een product demo in!