Axians

axians

 

 

Scan Sys en Axians werken samen als een geoliede machine. Er is een sterke band. Deze mooie samenwerking gaat vér terug naar een tijd waarbij Axians Scan Sys producten verkocht en Scan Sys de implementatie verzorgde. Dit veranderde in 2010. De samenwerking kreeg nóg een boost en Axians regelde voortaan zélf de consultancy voor Scan Sys.

Axians is vandaag de dag implementatiepartner van Scan Sys ImageCapture voor gebruikers van Exact Software. Via deze weg ontdekken deze gebruikers steeds vaker de voordelen van automatische factuur- en declaratieverwerking.

Daarnaast werken er bij Axians maar liefst elf consultants die Scan Sys goed kennen, implementeren en onderhouden bij vele klanten. Ook bieden zes supporters sterke telefonische ondersteuning voor Scan Sys producten. Talk about teamwork!

Axians is erg blij met de goede samenwerking met Scan Sys als leverancier. Jaar na jaar staan we voor elkaar klaar. In zowel pieken en dalen. Het vertrouwen is hierdoor hoog. Iets waar we dankbaar voor zijn en blijven. De toekomst ziet er dan ook érg rooskleurig uit!

Axians werkt met de volgende koppelingen:

Top