Documentverwerking met Exact Synergy

Het proces in ImageCapture

Scannen

Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Exact Synergy.

Indexeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door vanuit Exact Synergy deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken.

Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orders kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Exact Synergy geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Exact Synergy.

Ook kunnen de documenten daarnaast in Exact Synergy worden opgenomen in workflows.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Vinçon Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Synergy
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn vanuit verschillende gegevens opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar
  • Bij het archiveren van het document kan vanuit ImageCapture een workflow worden aangemaakt in Synergy, gekoppeld aan het document
Top