Geautomatiseerde inkooporder matching Ridder iQ

ImageCapture is gebruiksvriendelijke software voor geautomatiseerde inkooporder matching met Ridder iQ. Hierbij integreert de software volledig met Ridder iQ en maakt bij het verwerken van uw documenten gebruik van de stamgegevens, ordergegevens en boekingslogica uit uw administratie, zonder dat periodieke synchronisatie hiervoor benodigd is. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in Ridder iQ. Bij gebruik van documentbeheer en workflow in Ridder iQ sluit ImageCapture naadloos op dit proces aan.

Geautomatiseerde inkooporder matching met Ridder iQ en ImageCapture

Inkooporderbevestigingen worden toegezonden wanneer een inkoop wordt geplaatst bij de leverancier. De leverancier stuurt een bevestiging waarop de prijzen en artikelen worden vermeld, net als de verwachtte leverdatum. Door deze inkooporderbevestiging in ImageCapture te scannen of te importeren uit de mail, worden de documenten gematcht met de bestelling in Ridder iQ. Verschillen in prijzen of aantallen worden op deze wijze direct zichtbaar en kunnen vanuit ImageCapture meteen worden aangepast. Ook de leverdatum wordt in ImageCapture herkent waarna de gegevens automatisch worden geüpdatet in de openstaande inkooporder in Ridder iQ. Zo heeft de planning altijd zicht op de levering van producten en kunnen de interne processen hier nog nauwkeuriger op afgestemd worden, zonder dat dit extra handmatige handelingen van de medewerker vraagt. Het digitale document wordt gekoppeld aan de inkooporder in Ridder iQ zodat deze altijd snel opvraagbaar is wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn over de levering.

 

HET PROCES IN IMAGECAPTURE

De voordelen van geautomatiseerde inkooporder matching met Ridder iQ en ImageCapture

  • Snellere verwerking van inkooporderbevestigingen
  • Minder fouten dan bij handmatige invoer van data
  • Controle op artikelen en prijzen, signalering bij afwijkingen
  • Digitale archivering van documenten, documenten zijn snel opvraagbaar vanuit Ridder iQ
  • Volledige integratie met Ridder iQ, gegevens worden in Ridder iQ beheerd
  • Efficiency in het planningsproces door real time inzage in verwachtte leverdata
Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten