Snel bijlages toevoegen tijdens het fiatteren!

Geplaatst: 13 september 2021

De workflow in ImageCapture beschikt over veel handige functionaliteiten die het digitaal goedkeuren van je inkoopfacturen een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om, tijdens het goedkeuren van een factuur, direct een bijlage toe te voegen? Bijvoorbeeld een pakbon of orderbevestiging die betrekking heeft op de ontvangen factuur.

Naast het toevoegen van een PDF-bestand, kun je vanaf je mobiel ook een foto maken van het document dat je als bijlage wilt koppelen aan de factuur. Bij het archiveren van de factuur wordt dan niet alleen de audit trail opgeslagen, maar ook de door jou toegevoegde bijlages. Deze kun je terugvinden in het digitale archief van ImageCapture en in je financiële administratie, gekoppeld aan de inkoopboeking.

* Vanaf release 9 is deze functionaliteit ook beschikbaar voor de relaties die gebruik maken van ons hosting platform ImageCapture Online.

Meer informatie over het digitaal goedkeuren van je inkoopfacturen?

Bezoek dan ook eens onze oplossingspagina Factuurverwerking of neem direct contact met ons op voor een demo!

 


Maak snel een foto van je bijlage in ImageCapture Web