Advisie

Het jarenlange partnership tussen Advisie en Scan Sys zorgt voor een optimaal financieel bedrijfsproces door factuurverwerking, declaratieverwerking en inkoopmanagement te integreren met Exact Globe, Exact Synergy, Exact Online (Premium) of Exact Financials. Bij tevreden klant Storax zorgt dit voor:

“Door de slimme software van Exact en Scan Sys die we nu gebruiken zien we in drie muisklikken dat er iets niet klopt. Dit zorgt niet alleen voor een betering sturing, maar geeft intern ook een andere dynamiek. De impact van de slimme software is duidelijk en hierdoor sturen wij niet meer reactief, maar proactief.”

Onze Adviseurs helpen je bij het advies, de implementatie en zelfs het support van jouw Scan Sys omgeving. Naast een lokale installatie kunnen we de Scan Sys software ook in het Advisie Business Cloud platform plaatsen zodat je altijd en overal kunt werken.

Waar is de samenwerking met Scan Sys uniek in? Samen helpen we al ruim 250 tevreden klanten met het optimaal verwerken van facturen, het in een paar klikken invoeren van declaraties en het optimaliseren van inkoopprocessen. Advisie en Scan Sys, samen de regisseur van jouw IT!

Advisie werkt met de volgende koppelingen:

Top