Geautomatiseerde verkooporderverwerking met CERM

ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke software voor de geautomatiseerde verkooporderverwerking met CERM. ImageCapture integreert volledig met de software van CERM en maakt bij het verwerken van uw documenten direct gebruik van de stamgegevens, ordergegevens en boekingslogica uit uw administratie, zonder dat periodieke synchronisatie hiervoor nodig is. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in CERM.

Geautomatiseerde verkooporderverwerking met CERM en ImageCapture

Labeldrukkerijen die veel zaken doen met vaste klanten hebben niet alleen te maken met de verwerking van inkomende factuurstromen zoals kostenfacturen en inkooporderfacturen, zij ontvangen ook regelmatig inkooporders in PDF of papieren vorm die handmatig moeten worden ingevoerd als verkooporder in CERM. Deze verkooporder vormt de basis voor het productieproces of leveringen uit voorraad. Het verwerken van de inkoopopdrachten, het controleren op prijsafspraken, en het archiveren van de onderliggende documenten is een foutgevoelig proces dat veel tijd vraagt van de administratie. De ontvangen inkooporders worden bewaard om te kunnen overleggen op het moment dat er vragen ontstaan over de verzonden verkoopfactuur. Ook het terugvinden van de juiste inkoopopdracht is soms een tijdrovende bezigheid.

ImageCapture automatiseert dit proces door de standaard inkoopformulieren van de opdrachtgever te importeren uit e-mailboxen, deze vervolgens automatisch te koppelen aan de juiste klant in CERM en op kop- en regelniveau de ordergegevens in te lezen. Met behulp van deze informatie genereert ImageCapture automatisch orderregels. Na akkoordbevinding wordt de verkooporder direct aangemaakt in CERM. Het digitale orderdocument staat direct gekoppeld aan de verkooporder en is vanuit CERM opvraagbaar.

De voordelen van geautomatiseerde verkooporderverwerking met CERM en ImageCapture

  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van inkoopopdrachten
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Geen papieren archief meer
  • Volledige integratie met CERM
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Geen limiet op aantal administraties of documenten

 

Verkooporderverwerking in CERM

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.