Geautomatiseerde verkooporderverwerking met CERM

Het proces in ImageCapture

Inlezen

ImageCapture importeert de standaard inkoopformulieren van de klant uit e-mail inboxen en koppelt deze aan de juiste debiteur in CERM.

De software leest vervolgens automatisch de ordergegevens in op kop- en regelniveau.

Controleren

De software controleert op basis van de artikelcodes van de klant en de stamgegevens in uw CERM-administratie of de inkoopprijzen niet afwijken van de vaste standaard verkoopprijzen per artikel, of de prijsafspraken met de debiteur per artikel.

Afwijkingen tussen de inkooporder en eerder gemaakte afspraken worden zo direct zichtbaar. Met deze informatie genereert ImageCapture automatisch orderregels die naar wens verder verrijkt kunnen worden, bijvoorbeeld met aanvullende omschrijvingen. Ook kopgegevens, zoals afwijkende factuur- of afleveradressen, kunnen direct worden aangepast.

Exporteren en archiveren

Na goedkeuring wordt de verkooporder direct aangemaakt in CERM. Indien gewenst stuurt ImageCapture de klant automatisch een notificatiebericht (instelbaar per debiteur) om hem te bedanken voor zijn bestelling en de administratieve verwerking hiervan aan hem te bevestigen.

Het digitale orderdocument is direct gekoppeld aan de verkooporder en kan vanuit verschillende hoeken worden opgevraagd.

30 jaar Scan Sys

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Maarten Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Volledige integratie met CERM
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Veel snellere verwerking van inkoopopdrachten
  • Wijzigen en aanmaken van debiteurgegevens in ImageCapture
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Geen papieren archief meer
  • Geen limiet op aantal administraties of documenten
Top