Geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo T2

ImageCapture is gebruiksvriendelijke software voor geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo T2. Hierbij integreert de software volledig met Trimergo T2 en maakt bij het verwerken van de documenten gebruik van de stamgegevens, ordergegevens en boekingslogica uit uw administratie, zonder dat periodieke synchronisatie hiervoor benodigd is. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in Trimergo T2. Ook uw factuurverwerkingsproces kunt u met ImageCapture volledig automatisch laten verlopen. Bezoek ook eens onze landingpage Factuurverwerking met Trimergo T2 voor meer informatie over deze toepassing.

Geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo T2 en ImageCapture

Pakbonnen worden meegeleverd bij de ontvangst van bestelde goederen. Op de pakbon worden aantallen en artikelen vermeld en op basis van deze gegevens worden de goederen geregistreerd in de administratie als ontvangst. De pakbon wordt vervolgens bewaard in een fysiek archief zodat deze geraadpleegd kan worden als de inkoopfactuur ontvangen is. Bij handelsbedrijven komen soms wel duizenden pakbonnen per jaar binnen. De handmatige verwerking hiervan neemt veel kostbare tijd en archiefruimte in beslag.

Door de pakbonnen in ImageCapture te scannen of importeren uit de mail, worden de documenten op kop-of regelniveau gematcht met de bestelling in Trimergo T2. Verschillen in aantallen worden op deze wijze direct zichtbaar. ImageCapture genereert een automatische boeking van de ontvangst die na goedkeuring wordt geregistreerd in Trimergo T2. Het digitale document wordt gekoppeld aan de ontvangstregistratie in Trimergo T2 zodat deze altijd snel opvraagbaar is wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn over de inkoopfactuur.

 

De voordelen van geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo T2 en ImageCapture

  • Snellere verwerking van pakbonnen en ontvangstregistratie
  • Minder fouten dan bij handmatige invoer van data
  • Controle op aantallen, signalering bij afwijkingen
  • Digitale archivering van documenten, documenten zijn snel opvraagbaar vanuit Trimergo T2
  • Volledige integratie met Trimergo T2, gegevens worden in Trimergo T2 beheerd
Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten