Geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo T2

ImageCapture is gebruiksvriendelijke software voor geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo ERP. Hierbij integreert de software volledig met Trimergo en maakt bij het verwerken van de documenten gebruik van de stamgegevens, ordergegevens en boekingslogica uit jouw administratie, zonder dat periodieke synchronisatie hiervoor benodigd is. Je beheert de gegevens dus uitsluitend in Trimergo. Ook het factuurverwerkingsproces kun je met ImageCapture volledig automatisch laten verlopen. Bezoek ook eens onze landingpage Factuurverwerking met Trimergo T2 voor meer informatie over deze toepassing.

Geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo ERP en ImageCapture

Pakbonnen worden meegeleverd bij de ontvangst van bestelde goederen. Op de pakbon worden aantallen en artikelen vermeld en op basis van deze gegevens worden de goederen geregistreerd in de administratie als ontvangst. De pakbon wordt vervolgens bewaard in een fysiek archief zodat deze geraadpleegd kan worden als de inkoopfactuur ontvangen is. Bij handelsbedrijven komen soms wel duizenden pakbonnen per jaar binnen. De handmatige verwerking hiervan neemt veel kostbare tijd en archiefruimte in beslag.

Door de pakbonnen in ImageCapture te scannen of importeren uit de mail, worden de documenten op kop-of regelniveau gematcht met de bestelling in Trimergo ERP. Verschillen in aantallen worden op deze wijze direct zichtbaar. ImageCapture genereert een automatische boeking van de ontvangst die na goedkeuring wordt geregistreerd in Trimergo. Het digitale document wordt gekoppeld aan de ontvangstregistratie in Trimergo zodat deze altijd snel opvraagbaar is wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn over de inkoopfactuur.

De voordelen van geautomatiseerde pakbonverwerking met Trimergo ERP op een rij

  • Snellere verwerking van pakbonnen en ontvangstregistratie
  • Minder fouten dan bij handmatige invoer van data
  • Controle op aantallen, signalering bij afwijkingen
  • Digitale archivering van documenten, documenten zijn snel opvraagbaar vanuit Trimergo ERP
  • Volledige integratie met Trimergo ERP, gegevens worden in Trimergo  beheerd
Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten