Geautomatiseerde factuurverwerking met Exact Online Bouw

Screen +phone -2

Het proces in ImageCapture

Inlezen

Facturen die per post binnenkomen worden gescand en facturen die per e-mail of e-invoicing binnenkomen worden direct ingelezen in ImageCapture. In deze fase kun je vrije velden zoals administratiecodes en boekingsdatum toekennen. Deze velden halen hun informatie rechtstreeks uit jouw Exact Online Bouw administratie, waardoor periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig is.

Met behulp van OCR-herkenning of UBL-verwerking wordt de factuur automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur in Exact Online Bouw, waarna factuurgegevens op basis van free form herkenning worden uitgelezen. Een van de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices is dat het niet nodig is om op voorhand templates aan te maken alvorens deze kunnen worden herkend.

Mocht bij de controle van facturen blijken dat bepaalde factuurgegevens onvoldoende worden ingelezen dan volstaat een eenmalige handeling om de herkenning verder te optimaliseren.

Coderen

Factuurverwerking met Exact Online Bouw

Matchen


Boeking

Factuurverwerking met Exact Online Bouw

Fiatteren

Vanuit de aangemaakte boeking in Exact Online Bouw, kunnen de facturen nadien via de workflow functionaliteit in Exact Online Bouw elektronisch worden gefiatteerd.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Anne Fleur Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Volledige integratie met Exact Online Bouw
  • Uniforme verwerking van gescande en digitale facturen in PDF en UBL-formaat
  • Vergaande verwerking op kop- & regelniveau
  • Matching op bestellingen, ontvangsten en leverbonnen
  • Fiattering via Exact Online Bouw of ImageCapture Workflow
  • Uitgebreid digitaal archief
  • Hosting op ImageCapture Online platform

 

Voor Exact Online Bouw bieden wij ook

Serviceorderverwerking Declaratieverwerking
Top