Documentverwerking met Exact Globe+

Het proces in ImageCapture

Scannen

Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file of scan to mail optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Exact Globe+.

Indexeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door bij het aanmaken van de documenten vanuit Exact Globe+ deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken.

Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orderbevestigingen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Exact Globe+ geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Exact Globe+ en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Exact Globe+.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Vinçon Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in je documenten
  • Digitaal archief, bespaar kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Globe+
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Globe+ en zijn vanuit verschillende hoeken opvraagbaar
Top