Documentverwerking met AccountView

Het proces in ImageCapture

Scannen

Verschillende documentsoorten kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in AccountView.

Indexeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door bij het aanmaken van de documenten vanuit AccountView deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken.

Externe documenten zoals inkomende post, relatiedocumenten en boekingsbijlage-documenten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit AccountView geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in AccountView en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in AccountView.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met AccountView
  • Documenten worden gearchiveerd in AccountView en zijn vanuit verschillende gegevens opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar

Succesverhalen met Visma AccountView & ImageCapture

Onze klanten aan het woord
Top