Geautomatiseerde vrachtbriefverwerking met Parsis

Het proces in ImageCapture

Scannen

Vrachtbrieven, CMR’s en rittenlijsten worden batchmatig gescand met behulp van barcodes en geautomatiseerd gekoppeld aan de openstaande order in Parsis.

Door boordcomputers gescande vrachtbrieven worden automatisch geïmporteerd op basis van het dossier- of ordernummer. CMR’s kunnen op rit, charter of trailernummer verwerkt worden.

Sorteren

Naast het geautomatiseerd koppelen van vrachtdocumenten aan orders in Parsis op basis van barcodescheiding kunnen de vrachtdocumenten ook door de gebruiker worden toegewezen aan de desbetreffende order.

Hiertoe haalt ImageCapture automatisch een selectiebestand met openstaande orders op uit Parsis.

Archiveren

De transportdocumenten worden geëxporteerd en digitaal gearchiveerd onder de betreffende order of rit in Parsis. De documenten zijn vanuit Parsis opvraagbaar, bijvoorbeeld wanneer er vragen zijn over de verkoopfactuur.

Ook kunnen de digitale vrachtdocumenten voor Track & Trace beschikbaar worden gesteld of via FTP geëxporteerd worden.

Verzenden

De digitale vrachtdocumenten kunnen geautomatiseerd worden meegezonden met de verkoopfactuur of separaat per e-mail aan de klant worden toegezonden.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Stefan Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Snellere ritafhandeling en facturatie
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit Parsis
  • Volledige integratie met Parsis t.b.v. order- en ritgegevens
  • Modulair uitbreidbaar met de mogelijkheid van geautomatiseerd verwerken en opdelen van aftekenlijsten in losse zendingsregels
Top