Geautomatiseerde factuurverwerking met Magic4Business

ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke software voor de geautomatiseerde factuurverwerking met Magic4Business. De software automatiseert het volledige proces van verwerken en archiveren van je inkoopfacturen in Magic4Business. ImageCapture integreert volledig met de software van Magic4Business en maakt bij het verwerken van je facturen gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit jouw administratie, zonder dat periodieke synchronisatie hiervoor nodig is. Je beheert je gegevens dus uitsluitend in Magic4Business.

De voordelen op een rij

  • Geen handmatige fouten bij het registreren en een veel snellere verwerking van facturen.
  • Geen papieren archief meer, documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek.
  • Volledig geïntegreerde koppeling met Magic4Business.
  • Verwerking van gescande facturen, PDF-only facturen en PDF met UBL facturen.
  • Fiattering via Magic4Business, document direct opvraagbaar vanuit de boeking in Magic4Business.
  • Volledige automatische verwerking via optie van robotic processing, per crediteur instelbaar.
  • Geen limiet of variabele kosten op aantal administraties of facturen.

Voor Magic4Business bieden wij ook

Declaratieverwerking

Het proces in ImageCapture

Inlezen

Facturen die per post binnenkomen worden gescand, facturen die per e-mail, e-invoicing of portal binnenkomen worden geïmporteerd en staan klaar om te worden verwerkt in ImageCapture. In deze fase kun je vrije velden zoals administratiecodes en boekingsdatum toekennen. Deze velden halen hun informatie direct uit jouw Magic4Business administratie waardoor periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig is.

Coderen

Door gebruik te maken van alle beschikbare stamgegevens uit Magic4Business, biedt ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel aan ter controle en verdere verrijking van de factuur. Hierbij worden administratieve velden zoals rekeningen, omschrijvingen en kostenplaatsen volledig ondersteund.

Wanneer het voor het in Magic4Business digitaal fiatteren van de facturen van belang is dat niet alleen de ontvangen factuur wordt aangeboden, maar ook eerder gescande pakbonnen, urenbriefjes of andere prestatiedocumenten, kunnen deze direct worden toegevoegd aan de factuur.

Registratie

Na verwerking en verrijking van de factuur in ImageCapture, wordt de factuurregistratie met het samenhangende PDF factuur document naar Magic4Business geëxporteerd voor verdere boeking, aflettering en opname in fiattering. Raadpleging van het document kan daarna vanuit alle relevante invalshoeken in Magic4Business plaatsvinden.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.