Geautomatiseerde declaratieverwerking met Spacewell Real Estate

Het proces in ImageCapture

Indienen

Declaratieverwerking

Coderen

Op basis van de declaratiegegevens die de declarant heeft aangeleverd, maakt ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel aan voor de medewerkers van de administratie. Op de administratie wordt vervolgens beoordeeld hoe de declaratie geboekt moet worden.

Zo kan de declaratie zijn voorgeschoten door de medewerker of reeds betaald zijn met een company pinpas of creditcard. Daarnaast wordt ook bepaald of de declaratie nog digitaal goedgekeurd moet worden.

Boeken

Na controle van de declaratieboeking wordt deze aangemaakt in de financiële administratie. De digitale declaratie wordt als bijlage aan de boeking gekoppeld en is direct opvraagbaar vanuit de boeking.

Registratie

Nadat de declaraties in ImageCapture zijn gecontroleerd en verrijkt, kunnen deze direct als declaratieregistratie met gekoppeld document worden ingelezen in Spacewell Real Estate.

De declaraties zijn hierna digitaal opvraagbaar vanuit Spacewell Real Estate. Binnen Spacewell Real Estate kunnen de declaraties vervolgens ook digitaal worden gefiatteerd.

De voordelen op een rij

  • Bespaar kostbare tijd op het verwerkingsproces van declaraties
  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Indienen en goedkeuren van declaraties ook via mobiel of tablet
  • Snellere verwerking en betaling van declaraties
  • ImageCapture integreert volledig met Spacewell Real Estate
  • Geen limiet of variabele kosten op aantal ingediende declaraties

Voor Spacewell Real Estate bieden wij ook

Factuurverwerking met workflow en archief
Top