Geautomatiseerde vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS

ImageCapture is intelligente scanning software voor de geautomatiseerde vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS. De software digitaliseert het verwerkingsproces van uw transportdocumenten in één integraal proces; Van het koppelen van de vrachtbrief aan de order tot aan het automatisch verzenden of beschikbaar stellen van de vrachtbrief op het track and trace portal.

ImageCapture integreert hierbij volledig met de software van Mendrix en maakt voor de verwerking van de transportdocumenten gebruik van de gegevens in Mendrix TMS. Vrachtbrieven kunt u direct opvragen vanuit uw orderadministratie of beschikbaar stellen voor track & trace op uw website. Met ImageCapture snijdt u kostbare tijd uit het verwerkingsproces van uw retour komende transportdocumenten.

 

De voordelen op een rij

  • Snellere ritafhandeling en facturatie
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit Mendrix TMS
  • Volledige integratie met Mendrix TMS t.b.v. order- en ritgegevens
  • Modulair uitbreidbaar met de mogelijkheid van geautomatiseerd verwerken en opdelen van aftekenlijsten in losse zendingsregels

Het proces in ImageCapture

Scannen

Vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS -> Scannen of inlezen

Vrachtbrieven en rittenlijsten worden batchmatig gescand met behulp van barcodes en geautomatiseerd gekoppeld aan de openstaande order in Mendrix TMS. Door boordcomputers gescande vrachtbrieven worden automatisch geïmporteerd op basis van het dossier- of ordernummer.

Sorteren

Vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS -> sorteren

Naast het geautomatiseerd koppelen van vrachtdocumenten aan orders in Mendrix TMS op basis van barcodescheiding kunnen de vrachtdocumenten ook door de gebruiker worden toegewezen aan de desbetreffende order. Hiertoe haalt ImageCapture automatisch een selectiebestand met openstaande orders op uit Mendrix TMS.

Archiveren

Vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS -> Archiveren

De transportdocumenten worden geëxporteerd en digitaal gearchiveerd onder de betreffende order of rit in Mendrix TMS. De documenten zijn vanuit Mendrix TMS opvraagbaar, bijvoorbeeld wanneer er vragen zijn over de verkoopfactuur. Ook kunnen de digitale vrachtdocumenten voor Track & Trace beschikbaar worden gesteld op uw website of via FTP geëxporteerd worden.

Verzenden

Vrachtbriefverwerking met Mendrix TMS -> verzenden

De digitale vrachtdocumenten kunnen geautomatiseerd worden meegezonden met de verkoopfactuur of separaat per e-mail aan de klant worden toegezonden.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.