Documentverwerking met Multivers

Het proces in ImageCapture

Scannen

Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Multivers.

Indexeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit Multivers deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken.

Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orderbevestigingen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Multivers geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Multivers en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Multivers.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Unit4 Multivers
  • Documenten worden gearchiveerd in Unit4 Multivers en zijn vanuit verschillende gegevens opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar na het openen van het document

Voor Software Gemak Multivers bieden wij ook

Factuurverwerking met workflow en archief Declaratieverwerking
Top