Documentverwerking met COMPAS

Het proces

Scannen

Verschillende documenten kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm gekoppeld kunnen worden aan de juiste gegevens in COMPAS.

Classificeren

Aangemaakte documenten kunnen (geautomatiseerd) worden geclassificeerd naar persoon, documentgroep en documenttype met gebruik van barcodes met gegevens uit COMPAS. De documenten kunnen naar wens ook heel snel op het beeldscherm met deze informatie uit COMPAS verrijkt worden. Het is hierdoor niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving of documentnaam mee te geven.

Archiveren

De verwerkte documenten kunnen nadien met de COMPAS importfunctionaliteit in één batch worden ingelezen en gearchiveerd waarna deze direct opvraagbaar zijn vanuit alle relevante gegevens in COMPAS.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met COMPAS
  • Documenten worden gearchiveerd in COMPAS en zijn vanuit cliëntkaart opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar
Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.