Documentverwerking met COMPAS

Het proces in ImageCapture

Scannen

Verschillende documenten kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm gekoppeld kunnen worden aan de juiste gegevens in COMPAS.

Indexeren

Aangemaakte documenten kunnen (geautomatiseerd) worden geclassificeerd naar persoon, documentgroep en documenttype met gebruik van barcodes met gegevens uit COMPAS. De documenten kunnen naar wens ook heel snel op het beeldscherm met deze informatie uit COMPAS verrijkt worden. Het is hierdoor niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken.

Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving of documentnaam mee te geven.

Archiveren

De verwerkte documenten kunnen nadien met de COMPAS importfunctionaliteit in één batch worden ingelezen en gearchiveerd waarna deze direct opvraagbaar zijn vanuit alle relevante gegevens in COMPAS.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Stefan Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Volledige integratie met COMPAS
  • Overal en altijd inzage in documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Documenten worden gearchiveerd in COMPAS en zijn vanuit cliëntkaart opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar
Top