Webinar: Verkooporderverwerking met ImageCapture

Op 16 juni organiseren wij een webinar voor Exact Globe gebruikers: Verkooporderverwerking met ImageCapture. Deze oplossing van ImageCapture is bij uitstek geschikt voor handelsorganisaties die veel te maken hebben met terugkerende verkoopopdrachten vanuit het bestaande klantenbestand. Zij ontvangen dan van de klant een inkooporder die handmatig wordt ingevoerd als verkooporder in Exact Globe. Niet alleen is dit proces tijdrovend, het is ook foutgevoelig.

Tijdens dit webinar ontdekt u hoe dit proces volledig geautomatiseerd kan verlopen met behulp van ImageCapture software: De inkooporder van de klant wordt automatisch geïmporteerd of door u gescand in ImageCapture. Door de integratie met uw Exact Globe administratie wordt een automatisch voorstel voor de boeking van de verkooporder gegeneerd. Daarbij houdt de software ook rekening met eventuele prijsafspraken of staffelkortingen die in uw Globe administratie zijn vastgelegd. Zo maakt ImageCapture van tijdrovende en foutgevoelige handelingen een transparant en gestroomlijnd proces!

Inschrijven voor het webinar?

Rechts op deze pagina vindt u het inschrijfformulier voor dit webinar. Let op! Het webinar biedt slechts plaats aan 100 deelnemers en vol = vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

 

Alvast wat meer informatie over onze verkooporder-oplossing? Neem dan een kijkje op de oplossingspagina Verkooporderverwerking