Webinar: Inkoopmanagement voor interne kostenbeheersing

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit webinar. 

Op 19 mei organiseren wij een webinar waarin de voordelen van inkoopmanagement met ImageCapture, Exact Globe en Shopper uitgebreid aan bod komen. Shopper is een kwalitatief en betaalbaar inkoopmanagementsysteem voor het beheren van interne kosten. ImageCapture integreert naadloos met dit inkoopmanagementsysteem en maakt voor de verwerking en matching van inkoopfacturen gebruik van alle aanwezige data in Shopper en Exact Globe. Hierdoor ontstaat efficiency in het inkoopproces en inzicht in de kosten en bestedingen van de organisatie.

Onze accountmanagers nemen u in een uur tijd mee door het hele proces van aanvraag, bestelling en ontvangst tot aan de matching van de inkoopfactuur met de bestelling in Shopper (of Exact Globe)

Inschrijven voor het webinar kan via het formulier hier rechts op de pagina. Dit webinar is in het bijzonder bestemd voor gebruikers van Exact Globe software. Andere koppelingen met Shopper en ImageCapture zijn momenteel in ontwikkeling. Hierover kunt u geïnformeerd worden door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

Meer informatie over de koppeling met Shopper?

Op onze landingpage Inkoopmanagement met Shopper en ImageCapture vindt u meer informatie over deze toepassing.